Ardei umpluti

de monike in Curcan, 5 Iul 2011 | 5336 vizualizari

 

Doamnelor , ce sa va zic, ardeiul umplut la noi e un motiv in plus de sclifoseala:
eu vreau cu smantana, eu vreau cu iaurt (da nu dala din celalat),eu vreau cu verdeata si cu iaurt, eu vreau numai cu verdeata....Asa ca ... am pe alese...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (cam 10 buc),
  • 2-3 rosii,
  • 1kg de carne tocata (eu am folosit de curcan),
  • 4 cepe,
  • o cescuta de orez,
  • o legatura patrunjel,
  • cateva fruze de cimbru proaspat,
  • un ou,
  • piper boabe si macinat,
  • 2 foi de dafin,
  • 4 linguri bune de bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Amestec carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cu orezul, patrujelul, sarea, piperul macinat si cimbrul. La acest amestec adaug si un ou.

Ardeii spalati si curatati bine in interior ii umplu cu compozitia de mai sus si le pun capac cate o feliuta de rosie. Ii pun intr-o cratita si ii acopar, un sfert, cu apa . Pun capacul si las la fiert 30min. Apoi pun bulionul, foile de dafin, sare, piper boabe si dau la cuptor pana se rumeneste.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]