Ardei umpluti cu multe legume si orez, iata o alternativa pentru zilele de post!
Fierbe orezul si lasa-l sa se raceasca intr-un castron.
Pune apoi deasupra porumbul din conserva, scurs bine, fasolea rosie din conserva, scursa si spalata, rosiile taiate cubulete, ceapa taiata marunt si condimenteaza dupa gust, cu sare si piper.
Pune apoi patrunjel si marar verde taiate marunt si amesteca bine.
Scoate cotoarele de la ardei si pastreaza capacelele.
Intr-un vas ce va merge la cuptor, pune rosiile in bulion, uleiul, putina sare si piper si crengutele de cimbru.
Asaza ardeii si umple-i cu compozitia de orez, presand bine.
Pune deasupra capacelele de ardei si toarna o cana cu apa.
Pune capacul si introdu vasul in cuptorul incalzit la 200 de grade C si lasa ardeii sa se gateasca timp de o ora.
La final, presara marar tocat.