Ardei umpluti in vas roman

de eclerash in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2010 | 15541 vizualizari

COMENTARII (18)

vero_closca 1

27.06.2010, 16:24

mena29 1

27.06.2010, 17:19

Ce buni au iesit,am si eu o portie?

Ramonaky 1

27.06.2010, 17:34

ma primesti si pe mine la o portie?arata minunat

Rocsi 1

27.06.2010, 17:57

cat de bine iesi...

ela 1

27.06.2010, 18:50

orice e bun in vas roman

nadina73 1

27.06.2010, 20:48

si eu vreua foarte bine arata 5 furcu mari

mihaelar63 1

27.06.2010, 22:42

buna idee cu sunca cred ca le-a dat un plus de savoare

eclerash 1

27.06.2010, 23:41

va astept cu drag la o portie...

Miha 1

28.06.2010, 00:03

Laly 1

28.06.2010, 00:11

Ce frumuseti ai facut,Eclerash.Uite-i cum stau aliniati unul langa celelalt.Asteapta sa fie papati

Adinacarla 1

28.06.2010, 12:51

tot ce prepar in vas roamn imi place cum imi iese...sigur voi incerca si ardei umpluti sa fac in el

eclerash 1

28.06.2010, 15:16

cu siguranta iti vor iesi deliciosi!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 09:09

ana 1

29.06.2010, 09:38

ce buni trebuie sa fie!

epurasha2bb 1

29.09.2010, 16:20

5 furculite! ce pofta imi faci!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:07

buuuuuuun

adrianboy 1

18.01.2013, 14:53

Buna ideea cu ardei la vas roman, nu m-as fi gandit.

Cateva intrebari:
- se pune apa in vas, sau doar ardeii umpluti, bulion etc?

- cat timp trebuie lasati la cuptor?

diaconta 1

18.01.2013, 15:04

Adrianboy,probabil a pus si putina apa fiind vorba de ardei cu orez,desi in vasul roman nu-i nevoie de apa pentru alte preparate,deoarece se face aburul acela specific.
Ardeii insa ca si sarmalele au nevoie si de apa pentru a fierbe.
Timpul cat stau la cuptor depinde si de tipul cuptorului dar in vasul roman,mancarea se face relativ repede.
Bun venit

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute pe cartofi-traditionale turcesti