Aripi crocante si piure

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 4120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 aripi
  • 4 carnati
  • 200 ml lapte
  • 100 g margarina
  • condimente
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi crocante si piure:

Se curata cartofii si se spala, se taie in 8 si se pun la fiert. Cand au fiert se adauga laptele, margarina, condimente si daca mai este nevoie se adauga sare dupa gust. Se amesteca cu telul pana se strivesc cartofii.

Aripile se curata se spala bine, dupa care se condimenteaza si se trec prin pesmet, dupa care se prajesc in uleiul incins. Se scot pe un servetel de bucatarie.

Se cresteaza carnatii si se prajesc in ulei. Se scot pe un servetel absorbant

Se serveste cu castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi crocante si piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu carnati