Aripi de curcan cu legume, la cuptor

de mihasara in Curcan, 13 Oct 2015 | 5649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 2 aripi de curcan
    • 6 morcovi mai mici sau 3 mai mari
    • 100g telina
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • 1 punga pentru friptura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume, la cuptor:

  1. Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga.
  2. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne.
  3. Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga.
  4. Legam punga si o aseazam intr-o tava.
  5. O intepam in maxim doua locuri sau deloc.
  6. Bagam tava in cuptorul incalzit la 180-190 de grade si lasam mimim 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de curcan, la cuptor