Aripi de pui chinezesti

de donpablo in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2013 | 5314 vizualizari

 

-

 

INGREDIENTE

  • 700 gr. aripi de pui taiate in bucati
  • 200 ml. supa de pui (stock)
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 lingurite sos Hoisin
  • 1 lingura otet din vin
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei vegetal
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui chinezesti:

Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si aripile la prajit.

Separat intr-o farfurie se amesteca supa, amidonul, uleiul de susan, sosul hoisin, otetul si zaharul.

Dupa ce s-au prajit aripile se scot si se pun pe un servetel sa se scurga de grasime.

Se scurge surplusul de ulei din tigaie apoi se adauga sosul.

Se lasa pana ce incepe sa fiarba si sa se ingroase.

Apoi peste el se pun aripile si se amesteca pana ce sosul se prinde de bucatile de aripi.

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]