Aripi de pui chinezesti

de donpablo in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2013 | 5122 vizualizari

 

-

 

INGREDIENTE

  • 700 gr. aripi de pui taiate in bucati
  • 200 ml. supa de pui (stock)
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 lingurite sos Hoisin
  • 1 lingura otet din vin
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei vegetal
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui chinezesti:

Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si aripile la prajit.

Separat intr-o farfurie se amesteca supa, amidonul, uleiul de susan, sosul hoisin, otetul si zaharul.

Dupa ce s-au prajit aripile se scot si se pun pe un servetel sa se scurga de grasime.

Se scurge surplusul de ulei din tigaie apoi se adauga sosul.

Se lasa pana ce incepe sa fiarba si sa se ingroase.

Apoi peste el se pun aripile si se amesteca pana ce sosul se prinde de bucatile de aripi.

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

Tabita _ 1

24.10.2013, 15:50

laura_n 1

25.10.2013, 15:01

vaai de mama, ce fel arata

diaconta 1

25.10.2013, 20:09

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linte cu cârnaţi