Aripi de pui la gratar

de COSTEO in Pui, 23 Iul 2013 | 4071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg aripi

pentru marinat

  • 1 l vin alb
  • condimente granulate
  • cimbru
  • usturoi
  • rozmarin
  • suc rosii
  • sare
  • piper negru si rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui la gratar:

Aripile se curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,ca sa se faca bine pe gratar.Se pun la bait timp de 8-10 ore la frigider.

Prepararea baitul:

Intr-un vas, punem sare,piper,cimbru,condimente granulate,rozmarin,usturoi pisat si 20 ml suc rosii,1 litru de vin alb si amestecam foarte bine,apoi punem aripile in bait,una cate una,acoperin vasul si dam totul la frigider,in intervalul de timp mentionat,se intorc in bait pentru ca ele sa fie marinate bine.Dupa au stat la marinat 8-10 ore se pun pe gratar ,pe ambele parti,din cand in cand le mai stropim cu bere.Dupa ce se fac la gratar se pun intru-n vas acoperit pentru a se mentine calde pana se servesc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]