Aripi de pui pane

de MotanLaOale in Pui, 30 Ian 2013 | 9420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • vegeta
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Aripile se curata si se taie varfurile.

Se pun la fiert in apa cu sare 20 minute.

Se scot si se lasa la scurs si racit.

Din faina si oua se face un amestec care se subtiaza cu lapte pana ajunge ca o smantana groasa.

Se adauga vegeta, sare si piper si se amesteca bine.

Aripile fierte si uscate se presara cu sare, piper si boia.

Se incinge ulei intr-o tigaie.

Se trec aripile prin amestecul de oua si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu orice fel de garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]