Aripi de raţă cu varză

de alice_ciobanu in Rata, 20 Apr 2011 | 7770 vizualizari

 

Mai aveam ceva dintr-o raţă în congelator şi o varză verde. Aşa că...iată reţeta.

 

INGREDIENTE

  • raţă (în cazul meu ..aripi şi spate de raţă)
  • o varză medie cam de 1,5 kg
  • o ceapă potrivită
  • 3 linguri bulion
  • câteva roşii cherry
  • frunze dafin
  • delikat, boabe de piper
  • pătrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de raţă cu varză:

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea de varză cu carne. Se pune la fiert separat.

Când varza este fiartă şi carnea de raţă de asemenea... le-am pus într-un vas de lut, în care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus în vasul de lut un strat mare de varză fiartă (cam 3/4 din toată varza), nişte roşii cherry, puţin pătrunjel proaspăt tocat, apoi carnea şi apoi restul de varză, iarăşi nişte roşii cherry frunzele de dafin şi puţin pătrunjel tocat. Am combinat puţină zeamă de carne cu zeamă de varză şi am adăugat bulionul, boabele de piper, delikatul şi apoi l-am turnat în vas.

Am dat totul la cuptor pentru o oră.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de raţă cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

20.04.2011, 17:35

ce bunatate

elena1988 1

21.04.2011, 10:01

Giana 1

15.04.2015, 14:37

Fac si eu in seara asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]