Aripioare crocante

de LC in Pui, 10 Noi 2012 | 4395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare pui
  • o cana de faina
  • 50 g susan
  • o cana jumatate pesmet
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 lingurite mustar
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Spalam aripioarele si le taiem in doua.

Intr-un vas punem faina, in altul ouale pe care le batem si adaugam smantana, mustarul si condimentele, iar in alt vas punem pesmetul cu susanul.

Trecem fiecare bucatica prin faina, ou, pesmet.

Le prajim in ulei bine incins si le scoatem pe un servet pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Servim cu un sos picant sau maioneza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare iuti si crocante