Aripioare crocante

de Steffy in Pui, 19 Mai 2014 | 10752 vizualizari

 

Sunt delicioase si merg foarte bine cu bere. Sotul meu a fost incantat de aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare
  • 400 g iaurt 3,5% grasime
  • faina aproximativ 250 g
  • sare, piper, boia dulce
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Se taie aripioarele si se spala bine. Se ia fiecare in parte si se da cu sare, piper, boia dulce si se pun toate intr-un vas. Se adauga iaurtul si se amesteca bine pentru a fi toate aripioarele acoperite. Se lasa la frigider 5-6 ore.

Dupa ce a trecut timpul, se ia fiecare aripioara si se tavaleste prin faina. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine.

Se servesc cu ketchup dulce sau picant, dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită