Aripioare cu cartofi natur

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mar 2016 | 3999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2-3 graunti de usturoi
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu cartofi natur:

Aripioarele se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos si sunt facute. Se scot pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei si se sareaza dupa gust.

Cartofii se taie cuburi si se pun la fier cu un praf de sare. Cand sunt aproape fierti se scurge apa. Punem o tigaie cu 100 ml de ulei pe foc, punem ceapa la calit si apoi adaugam cartofii fierti si lasam 5-6 minute amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.

Ii scoatem pe un platou si presaram deasupra usturoiul pisat ca la mujdei si ardei boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]