Aripioare cu spanac

de Gabriela_Gh in Pui, 11 Dec 2018 | 3183 vizualizari

 

 Pentru ca am gasit un spanac crud si frumos in piata m-am hotarat sa fac o mancarica buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de la pui de tara
  • 500 gr. spanac crud
  • 1 ceapa mai mare
  • 6 catei usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita rasa sare
  • un praf piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu spanac:

  Spalam mai intai aripioarele si le fierbem pana luam spuma. Le mutam in slow cooker (daca nu avem, se fierb inainte deoarece carnea de pasare de tara este mai tare) si setam functia high pentru 2,5 ore.

  Cand avem aripioarele fierte, curatam si tocam ceapa si o punem impreuna cu aripioarele intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa ce s-au prajit putin, adaugam putin cate putin din zeama in care au fiert aripioarele. Cand s-a inmuiat ceapa, adaugam sarea si piperul, spanacul crud si-l lasam sa fiarba (daca este nevoie, mai adaugam din supa de la aripioare). Cand s-a inmuiat spanacul, punem sucul de rosii si usturoiul tocat si mai fierbem cam 3-4 min.

  Se serveste cald. Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana