Aripioare de pui in sos

de Adele in Pui, 31 Aug 2014 | 3566 vizualizari

 

Un pranz/cina delicioas/a alaturi de o bucata de paine ... si un pahar de bere :)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr- 1 kg aripioare.
  • 1 ceapa potrivita.
  • 1 ardel rosu.
  • 400 gr suc de rosii.
  • 50 ml vin alb.
  • sare.
  • piper.
  • 50 gr masline negre.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos:

Curatam si tocam ceapa ,o punem intr-o tigaie si cu un pic de ulei o calim,adaugam aripile de pui,le coacem pe ambele parti pentru 2 minute, dupa care punem vinul si asteptam sa se evapore.Adaugam ardeiul taiat fasii ,maslinele si sucul,acoperim cu capac si lasam la foc potrivit.Dupa 10 minute potrivim de sare si piper ,amestecam si acoperim din nou.Se lasa la foc inca 15 minute.

Se poate servi alaturi de orez,pireu,cartofi natur etc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]