Aripioare de pui in sos

de Adele in Pui, 31 Aug 2014 | 3415 vizualizari

 

Un pranz/cina delicioas/a alaturi de o bucata de paine ... si un pahar de bere :)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr- 1 kg aripioare.
  • 1 ceapa potrivita.
  • 1 ardel rosu.
  • 400 gr suc de rosii.
  • 50 ml vin alb.
  • sare.
  • piper.
  • 50 gr masline negre.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos:

Curatam si tocam ceapa ,o punem intr-o tigaie si cu un pic de ulei o calim,adaugam aripile de pui,le coacem pe ambele parti pentru 2 minute, dupa care punem vinul si asteptam sa se evapore.Adaugam ardeiul taiat fasii ,maslinele si sucul,acoperim cu capac si lasam la foc potrivit.Dupa 10 minute potrivim de sare si piper ,amestecam si acoperim din nou.Se lasa la foc inca 15 minute.

Se poate servi alaturi de orez,pireu,cartofi natur etc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui in sos rosu cu garnitura de orez