Aripioare de pui in sos de vin

de Miha in Pui, 27 Oct 2010 | 7859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin
  • 1/2 capatana de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos de vin:

Ceapa si ardeiul tocate marunt se pun la calit in ulei de masline. Cand s-au inmuiat se adauga aripioarele curatate si spalate si se perpelesc pe toate partile. Se stinge totul cu sucul de rosii si se aduce la punctul de fierbere. Adaugam si vinul, putina apa daca mai este nevoie, cat sa se acopere carnea si acoperim cu capac. Potrivim gustul de sare si piper. Fierbem la foc mic pana scade sosul si carnea este fiarta si se desprinde de pe oase.

Cand este aproape gata adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

kamy 1

27.10.2010, 20:54

bn aratapui nu-mi trebuie ca de asta am mancat ...si cu mamaliga dar o bere parca,parca..mi-ati facut pofta....fug si las...5f

Miha 1

28.10.2010, 11:06

Anca, accept schimbul.
Asa e Maria...cu mamaliga e foarte bun.
Roberta, pielea e cahhhh...
Ela, iti ajung 3 furculite?
Cami, la pranz te astept cu berea.

Sylvia 1

28.10.2010, 15:41

Super tare imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate la CrockPot