Aripioare iuti si crocante

de Constelatialeu in Pui, 30 Iul 2014 | 30130 vizualizari

 

Caldura mare moncher si unii,nu dau nume,vor sa fac de haleala......

 

INGREDIENTE

  • 11 aripioare taiate pe jumatate
  • 150 g fulgi d eporumb
  • 3 oua
  • 2 lingurite mustar frantuzesc
  • condimente iuti pentru pui
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare iuti si crocante:

Mai intai curatam aripioarele de eventualii fulgisori,apoi le spalam si le punem la fiert.Dupa ce au fiert le scoatem cu spumarul si le lasam la scurs.Fulgii de porumb ii maruntim,apoi adaugam condimentele si amestecam.Separat mustarul  bobite il zdrobim si amestecam cu ouale batute bine.Intr-o farfurie punem faina si trecem fiecare aripioara prin faina,apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb.Lasam sa se incinga uleiul in tigaie si apoi punem aripioarele la prajit,lasam sa se rumeneasca pe o parte,apoi intoarcem pe partea cealalata.Am servit cu cartofi prajiti si ardei copti.

TIPS-URI

1

in apa in care fierbem aripioarele adaugam si putina sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare iuti si crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante, in crusta de fulgi de porumb