Aripioare lipicioase cu piure

de elena1988 in Pui, 4 Mar 2011 | 4830 vizualizari

 

Au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare(fara cioturi)
  • sos de soia light
  • zeama de la 2 lamai
  • 3 linguri de ulei
  • 50 gr de unt
  • 7 cartofi maricei,100 ml de lapte dulce
  • sare, si putin delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu piure:

Aripioarele se pun la marinat( sos de soia, uleiul, zeama de lamaie) se lasa pana a doua zi. Se pun intr-o tava aripioarele care au stat la marinat cu tot cu zeama in care au stat, se mai pun 100 ml de apa si se dau la cuptor pana se rumenesc bine si se evapora si zeama din tava.

Cartofii ii punem la fiert, dupa care se paseaza se adauga, laptele, sarea si delikatul, apoi se pune in blender pana se fac ca o pasta, dupa care se pun intr-un vas si se mai tine pe foc 5 minute si se pune si untul. Daca este prea gros mai puneti putin lapte.

TIPS-URI

1

daca faceti pireul asa va iesi mai fin si mai bun ca pireul obisnuit

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi noi in sos de rosii la cuptor