Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Pui, 28 Mai 2010 | 6313 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, boi, faina, retete Pui
Sapalam aripioarele si le taiem in jumatate ,apoi le condimentam cu sare,piper si pasta de ardei iute si le lasam la macerat 3 ore.
Dam aripioarele le dam prin faina si le prajim pana se rumenesc.
de bucatarasa 1
de ExploraCuisine 1
de simona72 7
nadina73 1
si noua ne plac dar fara picant ca pitici nu manca picant5 furcu
ana 1
Nadina pentru noi am facut picant ,iar pentru Stef numai cu sare si piper.Bebe inca nu papa
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 12:56
ieri la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!