Bacalao crudo

de vik in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 6117 vizualizari

 

aperitiv
File de cod

 

INGREDIENTE

  • 100 grame de cod crud ( conserva)
  • 3 rosii mari, coapte
  • 1 lingura de capere in conserva
  • 1 varf cutit marar
  • ulei de masline extra virgin
  • paine prajita pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bacalao crudo:

Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica.

Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou,

se pune peste rosii un praf de sare

feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate

se presara capere si foarte putin marar

se toana pe marginile platoului ulei de masline extra virgin.

 

Se serveste pe paine prajita, asezand intai felia de cod si apoi rosiile amestecate cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bacalao crudo" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:22

retete noi si exotice

Bunica 1

02.07.2010, 10:41

Daca tot e cald , ce sa mai stam in bucatarie sa ne coacem ! E perfecta [entru aceste zile si nu numai !

adry88 1

18.05.2011, 21:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan