Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

de Doinavar in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 7231 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta/4 cornuri/4 franzelute mini (~400 g)
  • 3 oua fierte tari
  • 100 g branza cremoasa, moale (feta, delis, etc.)
  • 100 g unt
  • 2 feliute branza topita
  • 50 ml lapte
  • 1-2 castraveciori acri
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 lingurite seminte de susan
  • 1 conserva peste in ulei (~170 g)
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste:

Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu o furculita. Intr-un castron puneti miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrati cateva fasiute pentru decor), castravetii cubulete mici, branza, jumatate din unt si ouale tocate marunt.

Amestecati usor in compozitie si condimentati dupa gust, apoi umpleti jumatate din baghete. In compozitia ramasa adaugati pestele scurs, amestecati usor si umpleti restul  baghetelor, apoi inmuiati-le pe toate foarte putin in lapte. Ungeti-le deasupra si la baza cu untul ramas, asezati-le in tava si garnisiti cu feliutele de ardei si cu feliute de branza topita. Presarati cu susan si dati tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 10 minute.

Scoateti baghetele din cuptor si asezati-le pe platou. Decorati cu cateva frunzulite verzi, masline, feliute de castravete, etc.

TIPS-URI

1

Sunt bune calde, dar si reci. Le puteti servi la cina si ce ramane, luati pentru gustare a doua zi. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bocceluţe delicioase