Bagheta umpluta cu ton

de Lau in Peste, 23 Noi 2019 | 18737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 conserva ton in ulei
  • 50 g unt
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 1 ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu ton:

Pestele scurs de ulei il amestecam cu untul la temperatura camerei.

Adaugam ceapa tocata marunt (eu am preferat sa o dau prin razatoare si am scurs bine de zeama), ardeiul tocat, maslinele felii si condimente dupa gust.

Amestecam cu o lingura pana ce se omogenizeaza .

Bagheta am taiat-o in 3 si cu ajutorul unui cutit scoatem miezul de paine.

Umplem bucatile cu pasta de peste si le invelim in folie alimentara, dam la rece cateva ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton