Bake Rolls

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2012 | 7064 vizualizari

 

sau un soi de crutoane mai pe romaneste, facute din covrigi plimbati gratis pana la scoala si nemancati pana a doua zi :))

 

INGREDIENTE

  • 2 covrigi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • arome dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bake Rolls:

Covrigii se taie rondele cat mai subtiri, se aseaza bucatelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cu ulei, se sareaza si se condimenteaza dupa bunul plac. Apoi se introduc in cuptorul preincalzit, cu focul redus la minim pana cand isi schimba culoarea (devin aurii).

Sunt foarte bune cu ciorbica sau rontaite pur si simplu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bake Rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:45

cele mai bune sunt cu usturoi!

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:54

Super rontzanele!

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 22:43

ce-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei ,,Surpriza,,