Bami (Taitei in stil indonezian, cu legume si carne de porc)

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Aug 2017 | 4247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru carne:
  • 500 grame carne de porc, taita felii (sau burta de porc)
  • paprika
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • ulei de floarea soarelui
  • coriandru pudra
  • Pentru bami:
  • 500 grame taitei cu ou (subtiri)
  • 500 grame mix de legume (praz, ardei rosu, ceapa rosie, mazare pastai, muguri de fasole, etc)
  • Pentru servit:
  • Sambal (sos picant)
  • pelete de creveti, prajite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bami (Taitei in stil indonezian, cu legume si carne de porc):

Se amesteca toate condimentele cu uleiul si se marineaza carnea de porc minim 1 ora la temperatura camerei. Se taie apoi fasii si se prajeste in putin ulei de masline, 4-5 minute. 

Intre timp, se fierb taiteii in apa cu sare, 5 minute sau in functie de instructiunile de pe ambalaj.

Se indeparteaza carnea din tigaie si se pastreaza la cald. 

Se adauga legumele in tigaie, imprena cu putin ulei, daca este nevoie si se gatesc 4-5 minute, apoi se adauga carnea si taiteii, scursi de apa. Se amesteca bine si se serveste cu petele de creveti sfaramate si sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bami (Taitei in stil indonezian, cu legume si carne de porc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pulpa de porc