Banana La cuptor

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 8684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 banana potrivita
  • 100 gr de branza
  • 100 gr de smantana
  • scortisoara
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana La cuptor:


Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune si se face un santulet in care se vor introduce feliile de branza. Se unge o tava cu putin ulei se aseaza banana in tava si in crestatura facuta se adauga smantana peste feliile de branza, se pudreaza cu scortisoara si se da la cuptor la foc potrivit.

Se va intoarce banana sa se patrunda pe fiecare parte ca in imaginile alaturate. Se serveste la micul dejun.

In Costa Rica sunt mai multe tipuri de banane(platano), unele dulci care se folosesc la dulciuri au culoare galbena dar sunt si altele verzi care se folosesc la mancaruri, sunt de 4-5 marimi, de la foarte mici pana la banane de 30-40 de cm, care au alt gust decat cel pe care il cunoastem noi din Romania.

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana La cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

07.11.2010, 09:15

Foarte interesant si foarte bun !

ionix 1

07.11.2010, 09:43

de incercat

adry88 1

10.05.2011, 16:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]