Barcute cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2012 | 3909 vizualizari

 

Azi am facut un soi de barcute sau opincute cum vreti sa le spuneti :D Reteta este extrem de simpla si de usor de facut, asa ca... spor la treaba dragilor!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 600 g faina
  • 400 ml lapte
  • 2 oua
  • 375 ml lapte
  • 1 lg ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 350 g branza de vaca
  • 3 felii muschiulet de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 morcov
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu branza:

  Aluat:
1. Amestecam toate ingredientele si framantam bine.

2. Lasam aluatul sa se "odihneasca" 30 min.


 Umplutura:
1. Curatam morcovul si il taiem in cuburi mici.
2. Taiem ceapa si muschiuletul de porc.
3. Amestecam branza cu sarea, ceapa, morcovul si muschiuletul.

   Asamblare:
1. Intindeti aluatul intr-o foaie subtire.
2. Taiati aluatul in patrate/dreptunghiuri (eu am facut si mai mari si maimici 16x13 cm si 13x10 cm) si puneti umplutura in mijloc.

3.Alipim colturile dreptunghiului ca in imagine.

4. Colturile rezultate si despicatura le alipim.

5. Punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 35 min la 190 °C.

 

 

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval