Barcute cu branza si marar

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 4396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 600 g faina
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • Umplutura
  • 500 g telemea
  • 2 oua
  • sare
  • marar verde
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu branza si marar:

Aluatul:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute cu furculita, lapte si uleiul si incepem sa framantam un aluat omogen si elastic.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 40 min.

Intre timp pregatim 

Umplutura:

Intr-un bol adaugam telemeaua data prin razatoare, ouale, mararul si sare daca este nevoie, amestecam bine.

Impartim aluatul in bucati egale,fiecare bucata o intindem si adaugam umplutura, rasucim capetele astefel incat sa se vada mijlocul.

Repetam la fel si cu celelalte.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul amestecat cu laptele.

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]