Barcute umplute cu brinza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 5562 vizualizari

 

Un aperitiv pt petreceri....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 500 gr brinza dulce de vaci
  • 100 gr unt moale
  • 50 gr smantina
  • 2-3 fire ceapa verde
  • sare
  • pt decor; stegulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umplute cu brinza:

Gogosarii ii spalam, ii taiem felii mai groase, ii curatam de nervuri si seminte. Brinza o zdrobim cu o furculita sau o punem la robot, adaugam untul moale si frecam cu o lingura de lemn, smintina, sarea dupa gust. Compozitia trebuie sa iasa o crema de brinza cremoasa,daca este prea groasa mai adaugati smantina, iar la urma adaugam ceapa verde taiata felii subtiri. Cu aceasta crema de brinza umplem feliile de gogosar. Eu le-am decorat cu stegulete.

TIPS-URI

1

La petreceri de pitici mofturosi acestia vor minca fara prea mare scandal cite o barcuta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza la cuptor