Bastonase de pui

de mirela0911 in Pui, 25 Iul 2016 | 6244 vizualizari

 

Aceste bastonase de pui sunt preferatele copiilor. Langa un ketchup sau mustar merg ca pe banda rulanta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 buc mare de piept
  • 300 g faina
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lgt pudra de ghimbir
  • 1/2 lgt piper
  • 1 ou
  • 2-3 lg lapte
  • fulgi de porumb
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui:

Se spala bine pieptul de pui, se usuca cu servetele absorbante apoi se taie in bastonase de marime potrivita.
Intr-un bol se pune faina cu condimentele si se amesteca bine.
Separat se bate oul cu cele 2 lg de lapte. Fulgii de porumb se zdrobesc, dar nu de tot.
Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
Se ia fiecare bastonas si se da prin ou, apoi prin amestecul de faina, iar prin ou iar la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb.
Se aseaza in tava. Cand am terminat toate bucatile de carne se taie bucatele mici de unt si se pun intre bastonase.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 15 minute, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa inca 15 minute.
Se servesc calde cu mustar, ketchup sau cu ce preferati.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de fulgi de porumb se pot tavali prin pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]