Baton de cacao

de Corinuta in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 20118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g unt 
  • 50 g cacao
  • 250 g lapte praf
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton de cacao:

Se pune la fiert apa cu zaharul,untul si cacaua si se lasa sa dea in clocot amestecand mereu. Dupa cateva clocote se ia de pe foc si se adauga laptele praf amestecand pana la omogenizare. 

Se pune folie alimentara intr-o tava in care se toarna compozitia. Se lasa sa se raceasca dar nu se da la frigider, dupa care se taie bucati.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga samburi de nuca, alune, stafide....mie-mi place simplu, nu-s mofturoasa:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]