Beef Bourguignon

de ExploraCuisine in Vita, 1 Mar 2011 | 11048 vizualizari

COMENTARII (35)

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 02:45

Si probabil ca i-am zis in engleza caci vorbesc in engleza unde traiesc...the power of habits

Bucataras 1

03.03.2011, 07:43

Ultimul mesaj al userului Fabdo a fost sters, iar userul a fost banat. Regulile siteului bucataras.ro sint clare: nu se admit critici si comentarii ironice sau ofensatoare!

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 17:25

Mie imi pare rau ca a fost banat, chiar daca m-am simtit putin prost pentru ce a zis...reteta dupa care m-am inspirat avea in titlu denumirea in engleza, si asa am preluat-o...

Bucataras 1

04.03.2011, 23:17

Mie nu-mi pare rau ca a fost banat. Sa-si plaseze ironiile in alta parte, nu pe bucataras.ro. Nu te simti nici tu vinovata, actiunea a primit-o pentru tonul lui deplasat, care nu are ce cauta in acest site!

ExploraCuisine 1

05.03.2011, 04:20

Vreau sa mentionez ca am ramas foarte impresionata de timpul foarte scurt in care ati luat masuri, la cate comentarii se pun zilnic, este uimitor! Felicitari!!!

nina46 1

06.03.2011, 09:48

Cred ca mancare mai buna ca asta nu exista ! cu cepele alea mici, gen arpagic , si cu ciuperci , mananci de turbezi !!! trebuie sa-mi iau si eu o oala deaia de fonta sau de lut, sa se coaca bine in ea . delicios !!

ExploraCuisine 1

06.03.2011, 21:42

Nina, este intr-adevar foarte buna si impresionezi usor pe oricine...cat despre oala, poti face in orice oala ce o poti da la cuptor, stiu ca alea de fonta sunt tare scumpe

adry88 1

23.05.2011, 21:24

sebirizescu 1

09.12.2013, 14:12

bun

feliciacristea46 1

09.12.2013, 18:35

o mancare rafinata, tre. sa o fac , am auzit de ea dar nu am mancat inca ! cepele alea sunt mortale in mancare !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc