Betisoare crocante de sparanghel cu bacon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 6300 vizualizari

 

Am achizitionat un borcan cu sparanghel. In Bucuresti, nu prea gasesti la piata sparanghel proaspat (sau cel putin eu nu am gasit!!!) . Am cautat o reteta care sa fie si pe placul familiei mele (adica sa aiba si "derivate" din carne!!!)
Am gasi reteta lui Meosiris si am aplicat. A iesit un aperitiv delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • sparanghel un borcan
  • prosciutto 100 gr.
  • cascaval ras 50 gr.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare crocante de sparanghel cu bacon:

Se scoate sparanghelul din conserva de apa. Se inveleste fiecare bucata cu prosciutto si se aseaza intr/un vas rezistent la caldura. Se stropeste cu putin ulei de masline si se rade putin cascaval deasupra. Vasul cu spranghelul astefel pregatit se introduce in cuptorul preincalzit pentru cca. 10 minute pana se rumeneste sunca. Pofta buna!

TIPS-URI

1

in loc de ulei de masline se poate folosi unt topit

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare crocante de sparanghel cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

alinutzika 1

24.08.2011, 14:28

de mult tot vreau sa incerc....

Panacris 1

24.08.2011, 14:30

Multumesc divainbucatarie, sufletista, onesta, eduard_09. sunetei cele mai active pe acest site! Bineinteles si bunica. Sincer din supermarket nu prea cumpar legume si fructe. Nu sunt destul de proaspete!!!

aziz 1

24.08.2011, 15:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]