Betisoare picante pentru aperitiv

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 4221 vizualizari

 

Betisoarele picante,un aperitiv excelent!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui(nu conteaza greutatea lui)
  • un plic chilli
  • faina 300 gr
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare picante pentru aperitiv:

   Se taie pieptul de pui dupa ce se spala si se lasa sa se scurga apa de pe el,apoi se taie pietul in doua ca apoi,sa se taie felii cat mai subtiri din piept si sa ajunga ca si betisoare.

   Apoi,intrun bol mai mare,se face din faina 50 gr si un plic de chilli "pijamale" asa numesc eu amestecul,apoi peste acel amestec se pun betisoarele din piept si se amesteca bine ca sa le cuprinda pe toate betisoarele si se lasa cam 15-20 min sa patrunda aroma in ele.

   Separat,intr-un alt bol,se sparg ouale si se bat bine pana se fac spuma si se pune sare si piper si faina,se bate sa se incorporeze,iar la final se adauga apa minerala,nu multa pentru ca ideea este ca apa sa mai subtieze din aluatul facut si sa il faca sa fie mai spumos.

   Dupa ce au stat la odihna betisoarele in faina si chilli,se dau prin bechamel,aluatul facut mai devreme,asa il numesc eu si apoi se pun in uleiul incins bine in tigaie si se prajesc ca si snitele.

   Se servesc reci! In imagine este un platou cu diverse sortimente de mancare si intre salam si sunca este un betisor picant!   POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare picante pentru aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de fulgi de porumb