Bezele

de adnia in Dulciuri, 28 Ian 2013 | 14488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 albus
  • zahar pudra (cca 50 gr.)
  • un praf de sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Nu mi-au iesit niciodata bezelele si nu stiu de ce. Insa o data, din intamplare, minunea s-a produs! Foarte fericita le-am asezat repede in tava si le-am dat la cuptor la foc foarte mic, si cu usa cuptorului intredeschisa (cum am mai citit pe net) si au iesit o minunatie!

Nu pot sa spun exact ce-am facut special, am respectat toate instructiunile si tipsurile citite in timp prin reviste, sau pe net...am folosit un singur albus de ou la temperatura camerei, pe care l-am mixat bine intr-un bol inalt degresat si uscat bine, apoi am inceput sa adaug zahar pudra, putin cate putin,mixand in continuare, pana am obtinut consistenta dorita. Spre uimirea mea, bezelele au fost foarte ascultatoare si s-au format bine, au stat frumos in posul cu dui tip stea, iar la cuptor s-au comportat ireprosabil.

Rezultatul? Fericirea mea nemasurata:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bezele