Bezele

de Adinacarla in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 5671 vizualizari

 

Azi m-am incumetat sa fac si eu bezele...nu sunt aspectuase precum cele vazute pe aici dar au iesit bune la gust

 

INGREDIENTE

  • 2 albuse
  • 150g zahar
  • esenta rom
  • 1 lingurita cacao
  • 1praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat bine albusele cu praful de sare pana se intaresc, apoi se adauga esenta de rom si se continua sa se bata. Se adauga treptat zaharul si se bate incontinuare pana cand ramane pe paleta mixerului.

Apoi se pune pe abur si se continua sa se bata pana cand se topeste tot zaharul.

Inainte de a le coace se adauga o lingurita de cacao.
se coc in cuptor cu usa intredeschisa....40 de minute atat le-am tinut eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura in straturi cu crema de vanilie