Bilute de carne tocata cu paste

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2011 | 5008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 lingura pudra de ceapa sau o ceapa mica,taiata
  • 1 lingurita usturoi pudra 
  • 1/2 cana de pesmet
  • condiment italian dupa gust (contine busuioc,oregano,rozmarin si cimbru)
  • sare,piper dupa gust
  • 1 cutie de rosii pasate
  • 500 gr paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de carne tocata cu paste:

Se pun pastele la fiert.

Se amesteca toate ingredientele pentru bilute,mai putin rosiile pasate.

Se formeaza bilute in palma si se pun in tava,in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.

Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.

Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.

Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.

Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.

In acest timp,punem pastele la fiert in apa cu putina sare.

Se scot pastele,se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de carne tocata cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv