Bilute de carne tocata cu paste

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2011 | 4661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 lingura pudra de ceapa sau o ceapa mica,taiata
  • 1 lingurita usturoi pudra 
  • 1/2 cana de pesmet
  • condiment italian dupa gust (contine busuioc,oregano,rozmarin si cimbru)
  • sare,piper dupa gust
  • 1 cutie de rosii pasate
  • 500 gr paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de carne tocata cu paste:

Se pun pastele la fiert.

Se amesteca toate ingredientele pentru bilute,mai putin rosiile pasate.

Se formeaza bilute in palma si se pun in tava,in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.

Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.

Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.

Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.

Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.

In acest timp,punem pastele la fiert in apa cu putina sare.

Se scot pastele,se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de carne tocata cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza si bacon