Bis di crudaiola

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 3911 vizualizari

 

este o pasta care se poate manca cu orez cald sau rece sau ca bruschete.am vazut retea la tv in italia:)

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii sau 6 rosii cherry
  • ulei de masline
  • 4-5 masline
  • oregano
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bis di crudaiola:

Rosiile se taie felii,se pune in robotul de bucatarie,sau se paseaza cu blenderul(iese mai bine in robotul de bucatarie).Maslinele se pun fara masline,se taie cubulete,punem oregano,busuioc si ulei de masline.Pasam totul bine si punem paine la prajit si servim tip bruschete

Daca ti-a placut reteta noastra "Bis di crudaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

22.05.2012, 22:22

ancutaCH 1

04.06.2012, 18:56

iubesc bruschetele si imi plac cum arata ale tale !

Bya Ralu 1

04.06.2012, 19:24

mersi ancuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele "Stelute cu nuci si seminte de dovleac"