Biscuiti aperitiv, cu cascaval

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2015 | 5052 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza".
Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in fata televizorului, sau cu care imi pot incanta musafirii.
Se face rapid si nu necesita ingrediente multe, insa trebuie facuta portie tripla, ca de-abia ajunge la cate masea, la patru persoane cate suntem noi. :)))))
Din aceasta cantitate mie mi-au rezultat 25 de biscuiti si am mai rotunjit putin cantitatile Stefaniei.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita seminte de chimen
  • 1 varf lingurita piper
  • 1 varf lingurita sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aperitiv, cu cascaval:

Spargem oul intr-un bol si adaugam pe rand toate ingredientele, mai putin faina pe care o vom pune treptat, in timp ce amestecam restul ingredientelor.

Untul trebuie sa fie usor moale, pentru a-l putea incorpora in aluat.

Ne oprim din a pune faina cand aluatul este usor moale, dar nu foarte lipicios.

Punem aluatul intr-o punga si il dam la rece pentru o ora, apoi il intindem pe masa infainata intr-o foaie de 4-5 mm grosime si cu ajutorul unei forme, decupam biscuitii.

Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem pentru 10-15 minute la 200 de grade.

Sunt foarte buni si de efect, se pot servi atat calzi cat si reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot asezona cu diverse condimente si diverse seminte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aperitiv, cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]