Biscuiti Bretoni

de CaroleCuisine in Dulciuri, 28 Ian 2012 | 4861 vizualizari

 

Biscuiti Bretoni,o reteta frantuzeasca de biscuiti crocanti

 

INGREDIENTE

  • 120 g de faina 
  • 110 g unt
  • 80 g zahar 
  • 1 galbenus
  • putina sare 
  • esenta de vanilie optional 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Bretoni:

Incalzim cuptorul la 200 grade. Cu mixerul amestecam untul cu zaharul pana devin crema.Adaugam galbenusul si amestecam incet cu o spatula de lemn. Apoi turnam progresiv faina,sarea si esenta de vanilie (optional) .
Framantam cu mana si apoi aluatul rezultat il bagam in frigider pentru 40 min-1 h. 
Pe suprafata de lucru presaram putina faina,punem aluatul so formam biscuitii cu ajutorul unui pahar sau cu forma pentru biscuiti.
Bagam in cuptor pentru aprox 20 minute.
Ii lasam sa se raceasca si servim. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Bretoni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

29.07.2012, 14:36

La multi ani!

Rocsi 1

29.07.2012, 14:43

la multi ani!

miki_a 1

29.07.2015, 09:28

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]