Biscuiti Bretoni

de CaroleCuisine in Dulciuri, 28 Ian 2012 | 4344 vizualizari

 

Biscuiti Bretoni,o reteta frantuzeasca de biscuiti crocanti

 

INGREDIENTE

  • 120 g de faina 
  • 110 g unt
  • 80 g zahar 
  • 1 galbenus
  • putina sare 
  • esenta de vanilie optional 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Bretoni:

Incalzim cuptorul la 200 grade. Cu mixerul amestecam untul cu zaharul pana devin crema.Adaugam galbenusul si amestecam incet cu o spatula de lemn. Apoi turnam progresiv faina,sarea si esenta de vanilie (optional) .
Framantam cu mana si apoi aluatul rezultat il bagam in frigider pentru 40 min-1 h. 
Pe suprafata de lucru presaram putina faina,punem aluatul so formam biscuitii cu ajutorul unui pahar sau cu forma pentru biscuiti.
Bagam in cuptor pentru aprox 20 minute.
Ii lasam sa se raceasca si servim. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Bretoni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu scortisoara si ciocolata