Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz

de Anamaria Cook in Dulciuri, 21 Mai 2014 | 4383 vizualizari

 

Si inca o reteta de biscuiti, crocanti si aromati. Se prepara intr-o clipita dar au un singur defect dispar din farfurie repede repejor.

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 100 g zahar brun
  • 100 ml lapte
  • 50 g ulei
  • 50 g miere
  • 50 g stafide
  • o lingurita praf de copt
  • o mana de fulgi de ovaz pentru decor
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz:

Mod de preparare:

Amestecati mierea, laptele, zaharul si uleiul intr-un vas pana ce se omogenizeaza putin apoi adaugati faina cu praful de copt, fulgii de ovaz, stafidele, praful de sare si amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios. Umeziti-va mainile usor si formati bile de marimea unei nuci, aplatizati biscuitii peste fulgii de ovaz ramasi si asezatii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coaceti biscuitii la foc mediu pentru 20 de minute sau pana ce devin usor aurii. Cand biscuitii sunt gata scoateti tava din cuptor si serviti imediat ce s-au racit putin :) stiu ca este greu sa asteptati dar merita asteptarea. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

anca_rm 1

22.05.2014, 08:52

ce-mi plac acest gen de biscuiti , foarte buni

laura_n 1

26.05.2014, 12:38

imi plac mult!

Raluca57 1

12.10.2014, 11:38

Foarte buni au ieșit. O parte i-am tavalit prin fulgi de porumb in loc de fulgi ovăz, sunt si mai buni.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melba rapida