Acesti biscuiti i-am vazut la Laura....Laura i-a vazut la Sim0na, eu i-am facut azi si intradevar sunt deliciosi. Eu le-am adaugat in plus ghimbir confiat, pe care nu l-am folosit niciodata,pt ca atunci cind l-am cumparat l-am gustat si nu mi-a placut prea tare,la sot si la copil nici atit, este putin piscacios,dar pus cu moderatie da o aroma minunata. In plus de asta am simtit nevoia si de putina ciocolata la biscuiti si i-am imbracat intr-un strat subtire de ciocolata. Multumesc mult fetelor!!!!
Untul il topim la microunde 2 minute, adaugam zaharul si amestecam pina ce acesta se topeste, adaugam ouale si mirodeniile, le amestecam bine cu telul. Punem fulgii de ovaz si amestecam cu o lingura de lemn, adaugam merisoarele si ghimbirul taiat bucatele, faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine toata compozitia.
Intr-o tava in care am pus hirtie de copt punem biscuitii pe care-i modelam cu mina umeda si ii aplatizam putin. Se dau la cuptorul incins la 180 grade pt 15-20 minute, pina se rumenesc.
Cind s-au racit se dau biscuitii pe o parte prin ciocolata topita la bain-marie amestecata cu smintina.
Sunt minunati cu o cana de ceai verde.