Biscuiti cu nuca de cocos

de marieta in Prajituri, 5 Sep 2011 | 5701 vizualizari

 

buni la cafea

 

INGREDIENTE

  • 200g margarina,
  • un varf de lingurita de sare,
  • 1 praf de copt,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie,
  • 100ml iaurt natural,
  • 2 oua,
  • zaharina lichida dupa gust(cam 2 linguri)
  • 200g nuca de cocos rasa,
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat potrivit de tare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca de cocos:

Se bat ouale cu sarea,esenta si coaja de lamaie.

Se pune zaharina lichida,iaurtul si apoi margarina moale de la temperatura camerei.

Se omogenizeaza,se pune nuca de cocos si apoi faina cata trebuie sa fie un aluat bun de modelat.

Se ia cate un pic din aluat si se modeleaza biscuiti rotunzi si turtiti si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc moderat,sunt coapte cand se rumenesc putin pe margine.

Reci se pun intr-o cutie de carton si se pastreaza mai mult timp.

Sunt buni la cafea sau o cana de lapte!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

DIANA B 1

05.09.2011, 16:24

Te cred pe cuvant ca-s bune , ca din poze ... stiu ce-i trebuie aparatului tau ................ altul nou

DIANA B 1

05.09.2011, 16:25

Alinutzika fara stare , stii sa fii si caustica ... hmmmmmmmmmmm

adry88 1

05.09.2011, 16:53

place place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Cartof