Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iun 2015 | 4431 vizualizari

 

Nu va puteti imagina cat sunt de fragezi...au fost dementiali ... merita din plin sa fie incercati .

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt ( sau margarina)
  • 50 g zahar tos
  • 1 ou
  • 3 linguri suc de portocala
  • 150 g faina tip '00'
  • 1\4 praf de copt
  • pepite de ciocolata
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata:

Untul ( sau margarina) se scoate din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .

Punem intr-un bol untul si zaharul si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima pana devin o crema de culoare alba .

Adaugam oul,sucul de portocala si mixam bine in continuare .

Punem apoi faina impreuna cu praful de copt si amestecam bine ingredientele.

La sfarsit punem pepitele de ciocolata si amestecam.

Acoperim bolul cu folie de plastic si dam la frigider pentru cateva ore .

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei lingurite punem aluat in tava lasand spatiu intre biscuiti. Pentru o forma mai frumoasa folositi posh-ul. 

Dam la cuptor la 180 grade pana ce biscuitii sunt usor maronii pe margini. ( in jur de 10 minute) .

Se lasa sa se racoreasca ( daca este posibil) :) 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu ciocolata alba si mascarpone