Biscuiti cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2009 | 9812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 gr faina
  • 100 gr unt
  • 150 gr telemea
  • 2 oua
  • sare
  • 2 lingurite pasta de gulas iute
  • susan
  • 1 lingura lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu telemea:

Se framanta un aluat din faina, unt, telemea rasa, 1 ou si 1 albus, sare in functie de cat de sarata este telemeaua si pasta de gulas iute (puteti inlocui cu boia iute sau nu si pasta de tomate). Se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde apoi o foaie si se decupeaza forme. Se ung cu galbenusul amestecat cu 1 lingura de lapte si se presara cu susan. Se coc aprox 20 de minute, pana incep sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Michelle 1

16.11.2009, 16:13

foarte fain arata

AlinaIpate 1

26.04.2010, 12:14

Vreau sa ii fac si eu pentru motul celui mic, de pe 15 mai! Daca ii fac cu doua zile inainte se usuca?! As incerca forme interesante pentru copii: stea, floricica, frunza etc!

Panacris 1

16.12.2016, 10:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza in foietaj