Biscuiti de Hallowen

de Rahela Velicu in Prajituri, 27 Oct 2016 | 2411 vizualizari

 

Foarte fragezi, aromati si usor de preparat. M-am jucat si putin cu ciocolata :) nu au iesit horror, mai mult comici :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g ciocolata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Hallowen:

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze.

Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios.

Intindem foi se aprox 1 cm grosime cu sucitorul si taiem cu cutitul fasii de lungimea dorita. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 12-13 minute, pana cand incep sa se rumeneasca, nu ii lasam foarte mult ca se vor intari dupa ce se racesc.

Puteti decupa si alte forme cu ajutorul decupatoarelor

La final le ornam cu ciocolata topita pe baie de aburi.

TIPS-URI

1

Puteti decupa si alte forme mai haioase.

2

Se orneaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Hallowen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale, portocale si gem