Biscuiti din faina de spelta cu piersici

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Prajituri, 31 Iul 2013 | 6523 vizualizari

 

In locul piersicilor, biscuitii se pot incerca cu caise, cu zmeura sau cu orice fruct din care se poate obtine o pasta densa dar care sa nu fie foarte fluida.

 

INGREDIENTE

  • 100 grame faina de orez
  • 250 grame faina alba de grau spelta
  • 85 grame zahar brun
  • 60 grame unt
  • 220 grame piure de piersici (din aproximativ 3 piersici mici)
  • 40 ml lapte de soia
  • un praf de sare roz de Himalaya
  • 1 lingurita pudra de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti din faina de spelta cu piersici:

1. Piersicile se spala, se taie cubulete si se dau prin blender pana se obtine un pireu.
2. Se adauga laptele de soia, zaharul si untul la temperatura camerei si se amesteca pana se incorporeaza. Se lasa deoparte.
3. Separat se amesteca faina de orez si cea de spelta, praful de copt si sarea.
4. Se incorporeaza compozitia de piersici in amestecul uscat.
5. Dupa incorporarea ingredientelor, se va obtine un blat moale care se poate framanta cu mana.
6. Se poate lasa la frigider pentru o zi sau cel putin 1 ora, intr-un bol acoperit cu o folie de plastic.
7. Pe o planseta se presara faina si se framanta aluatul, dupa ce l-ati lasat sa stea putin la temperatura camerei.
8. Se decupeaza biscuitii cu formele dorite si se aseaza intr-o tava cu hartie de copt.
9. Cuptorul se incalzeste la 175 grade si biscuitii se coc pentru aproximativ 20 de minute.
10. Se servesc cu ceai sau cafea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din faina de spelta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

31.07.2013, 22:30

timea, da multumesc, am avut mare noroc ca le-am gasit si mai erau atat de multeeee. uau, cred ca se potrivesc si pentru fondant

Rocsi 1

01.08.2013, 11:19

Mmmm biscuiti. Imi plac

- Andreea - 1

01.08.2013, 20:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]