Biscuiti fragezi

de Brindusa in Prajituri, 3 Ian 2010 | 12921 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la bunica mea. Nu m-am priceput eu prea bine la ornat (am incercat sa fac o pasta de zahar, dar n-am prea reusit), dar ies niste biscuiti de ti se topesc in gura!

 

INGREDIENTE

  •      600 g faina pentru patiserie
  •      300 g unt gras, taiat bucatele mici, mai moale
  •      300 g zahar pudra
  •      4-5 galbenusuri (sau 4 galbenusuri + 1 ou) 
  •      Vanilie dupa gust
  •      1 praf de sare 
  •      Putina smantana (sau apa minerala, sau apa) ca sa se lege coca
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi:

Amesteca faina cu zaharul si cu untul. Se pot amesteca intr-un robot electric. Amesteca galbenusurile in acelasi mod. Pune smantana cate putin, pana se formeaza o coca moale, care poate fi intinsa.

Pune la frigider ½ ora. Intinde o foaie si taie forme dupa cum iti plac.

Coace pe o tava unsa sau pe hartie de pergament 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]