Acești biscuiți fragezi cu unt și ciocolată sunt desertul ideal pentru iubitorii de gusturi fine și texturi delicate. Se prepară repede, cu ingrediente simple, iar rezultatul te va încânta.
Pentru acești Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios, sunt necesare următoarele ingrediente: unt, zahăr, făină, ouă, ciocolată.
Cum se prepara acesti Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios:
Tapeteaza cu hartie de copt tava de aragaz. Preincalzeste cuptorul la 190 de grade C.
Intr-un bol, pune untul moale, zaharul tos si pe cel vanilat si mixeaza bine pana devine cremos. Adauga ouale si mixeaza din nou.
Amesteca faina cu sarea si praful de copt si adaug-o peste compozitia de unt cu oua. Amesteca toate ingredientele pana obtii un aluat omogen.
Pune aluatul intr-un poche si spriteaza biscuitii in forma si marimea dorita. Lasa putin spatiu intre ele pentru ca isi vor mari volumul la copt.
Coace biscuitii in cuptorul preincalzit, la 190 de grade C, timp de aproximativ 12 minute sau pana se rumenesc usor pe margini.
Dupa coacere, scoate tava din cuptor si lasa-l la racit.
Topeste ciocolata pe baie de aburi. Glazureaza biscuitii cu ciocolata topita.
Savureaza-i alaturi de o cafea sau un pahar cu lapte. Sunt deliciosi si foarte fragezi.