Biscuiti mari pentru inghetata

de RuxyRux in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 3495 vizualizari

 

Pentru sandvisuri cu inghetata deliiiiiiicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. faina patiserie
  • 1 ou mare si un galbenus
  • 250 gr unt( gras. 82%)
  • 1 lingura ulei de cocos
  • vanilie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina pentru infainat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti mari pentru inghetata:

Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari.

Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul. Rezultatul este usor lipicios, dar asa trebuie sa fie, nu va speriati. Puneti aluatul la congelator 8 minute, pana se preincalzeste cuptorul.

Am tapetat tava cuptorului cu foaie de copt, cu mana infainata am facut biscuitii apoi i-am asezat la distanta unuii de altii( mai cresc). Am aplatizat fiecare bucata in parte si am trasat un model( am folosit lingurita speciala de miere).

Am copt biscuitii la 180 de grade timp de 12 minute.

Lasam biscuitii  la racit si numai atunci ii desprindem usor cu atentie cu o paleta...sunt fragili cat sunt calzi.

Eu i-am umplut cu inghetata...yummmyyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti mari pentru inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

29.06.2016, 18:55

Multumesc Daniela!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:57

buni buni

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:26

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello