Biscuiti sarati

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2016 | 5480 vizualizari

 

...cu branzeturi desigur :))) Rontz, rontz... e cineva acasa? 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt gras rece ( 82%)
  • 250 gr faina( plus o mana pentru infainat)
  • 2 oua
  • 150 gr.branza telemea cremoasa
  • 60 gr. cascaval razuit
  • 100 gr. parmezan razuit
  • un praf de sare
  • optional( condimente pe placul vostru, chimen, rozmarin, oregano etc...eu de data aceasta nu am pus nimic)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

 Intr-un vas se cerne faina, se lasa deoparte.

Cascavalul si branza se dau pe razatoarea mica, la fel si untul rece.

Intr-un vas pentru framantat se pun ingredientele : untul, cascavalul, branza, parmezanul, ouale, faina, praful de sare, condimentele( daca doriti), se amesteca si se framanta aluatul cat sa se omogenizeze bine totul, se infaineaza usor.

Se intinde aluatul intr-o foaie cat hartia pergament( la mine cat dimensiunea tavii cuptorului), eu am intins direct pe hartia de copt, apoi am transferat-o pe tava.

Am presarat faina atat  pe aluat, cat si pe sucitor pentru a-l putea intinde usor.

Se modeleaza si se decupeaza dupa forma dorita.

Se coc biscutii la 200 de grade, in jur de 15 sau 20 de minute in functie de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre