Blat de pandispan pentru tort

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 4558 vizualizari

 

Din caietul de retete al mamei mele.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 400 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 18 linguri de apa clocotita
  • 1 lingura de ulei

(se pot pune cantitatile pe jumatate in functie de forma).

Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de pandispan pentru tort:

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se face spuma, apoi se adauga treptat cate o lingura de apa clocotita amestecand mereu pana se termina apa.

Pe urma se pune faina apoi se adauga albusurile batute spuma.

Se pune la cuptor intr-o tava de tort unsa.

Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei foi care se insiropeaza.

Se umple cu crema la dorinta.

Eu am pus cantitatile pe jumatate si l-am combinat cu un alt blat pentru a face un tort  - rezultatul aici

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de pandispan pentru tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blat de tort